Všechno se musí dotáhnout do konce

Před mnoha týdny jsem psal, že vám brzo představim svůj novej projekt, na kterym si uspokojuju svoje literární choutky. Pak jsem se vyrhnul do práce tak intenzivně, že už nezbyl čas asi na článek na tenhle blog. Postupem času jsem se vrhnul do tolika novejch projektů, že vám je tady představim jeden po druhym. První je můj novej blog, další je můj starej blog, k tomu se váže moje umělecká kariéra, která se odehrává hned na dvou frontách.

  • Nové Koště

…dobře mete. Každej, přísahám bohu, to řekne, když mu odpovím, jak se jmenuje můj novej blog. Provozujeme ho se snoubenkou Veronikou a tenhle název jsme zvolili jako pun na naše soon-to-be příjmení a na fakt, že na blogu testujeme nově otevřený restaurace. Až toho bude natestováno víc, hodláme se do těch nejlepších vrátit a zjistit, jestli (řekněme rok po otevření) dokázaly udržet kvalitu. Pokud nějakou měly. I Nový Koště můžete lajknout na facebooku, pokud vás zajímají novinky z gastrosvěta, jestli jste ale moc líný číst, bude vám stačit Instagram.

  • johnnymidgey.blog.cz

Starý dobrý známý, se kterým jsem začal už snad před více než deseti lety. Nekonečná studnice zábavy a pubertálních výlevů. Znám lidi, kteří tvrdí, že tenhle blog přečetli celej, a to i přesto, že na něm musí být tak tisíc stran textu. Někteří si možná také vzpomenou na jeho spin-off, Midgeyho Výlok. Ten už bohužel taky vzal za své, ale je možný, že se tam něco někdy zase objeví. Člověk nikdy neví. Nic vám ale neuteče, jelikož jsem sebestřednej egomaniak, cokoli vyplodim, zveřejnim zároveň na facebooku tranZity i na facebooku Midgeyho.

  • Johnny Midgey on SoundCloud

Nejvíc místa na mý facebookový faenpage (jak jí říkám od tý doby, co vím, že faen je univerzální norská nadávka) bude ale zabírat moje hudba. Ona je tak nějak rozlezlá po celym internetu, ale poslední tři moje alba jsou na kompletní na SoundCloudu. Tam si můžete moje písničky pouštět, zadarmo stahovat a dokonce komentovat, kterej tón máte nejradši. A nejlepší na tom je, že právě dokončuju album, na kterým pracuju už snad od roku 2013. A to bude velký.

  • Mr. Stranger

Konečně mi dovolte připomenout, že mám kapelu, se kterou koncertujeme po celý republice, takže na nás můžete zajít, kdykoli se vám bude chtít. Hrajeme něco, čemu náš frontman říká dance rock, a myslíme si o sobě, že dokážeme spasit popovou šeď českých rádií. Jak dobře se nám to daří, zjistíme, až vydáme desku, na kterou momentálně nahráváme nový písničky. (Už máme asi čtyři, takže to ještě chvilku potrvá.) Jsme na Facebooku a zákulisní fotky sdílíme na instáči.

2 komentáře: „Všechno se musí dotáhnout do konce

  1. Ahoj, sleduju tě i na Instáči a sledovala jsem i Youtube kanál, takže Nové Koště zkouknu určitě taky. O existenci blogu Johny Midgey jsem nevěděla, musím to čtením napravit. Moc se mi líbí tvůj styl psaní! Držím ti palce ve všem, co děláš a plánuješ :)!

    To se mi líbí

Napsat komentář